.

.

New
JRDHGRK подарък Кожена чанта Сватбени сувенири и кутии с бонбони за рождения си Ден, за да проверите за Коледно парти Кутия Шоколад в Чантата за Опаковане на монети, би?

JRDHGRK подарък Кожена чанта Сватбени сувенири и кутии с бонбони за рождения си Ден, за да проверите за Коледно парти Кутия Шоколад в Чантата за Опаковане на монети, бижута (Цвят: синьо размер: Един размер)

BGN 0.33

Налично
Налично

Материал : кожа Цвят : син, розов, оранжев, червен Размер : 12 X5,5x13 виж Количество : 5 бр.Тези подарък кутии са идеални за декориране на сватби, тържества, годишнини, детска душа или рожден ден са идеални за опаковане на бонбони, сладкиши / сладкарски изделия, кутии за бижута, занаяти собствените си ръце, или всеки малък предмет за лесен и приятен начин за връчване на подаръци. (Забележка : сладки в комплекта не са включени)。Тези кутии за творчество са направени от картон, който лесно е деформиран.Трябва да се съберат 。 Пратката съдържа : 5 бр.Тези кутии за бонбони представляват плоски полуготови продукти за доставка и лесно да се откаже от себе си.Тези кутии за бонбони представляват плоски полуготови продукти за доставка и лесно да се откаже от себе си.Размер : 12 X5,5x13 см 。.Трябва да се съберат. * Опаковъчна кутия Забележка : поради измервания ръчно може да бъде грешка ± 1-2 виж, Ако сте против, моля, резервирайте внимателно. Количество : 5 бр.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория