.

.

New
Джобно Кръгло Малка Кофа за Прегръдки За Съхранение на Цветята на Малката Кофа За Прегръдки За Съхранение на Цветя Картонена Кутия Кутии Подарък Подарък Опаковки ?

Джобно Кръгло Малка Кофа за Прегръдки За Съхранение на Цветята на Малката Кофа За Прегръдки За Съхранение на Цветя Картонена Кутия Кутии Подарък Подарък Опаковки кутия (Бяла)

BGN 3.00

Налично
Налично

Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчноПовърхността на опаковката, кутията, гладка и приятна на допир.По-голям капацитет, може да се използва като луксозни кутии, също така можете да поставите бонбони, шоколад, бисквити и други малки подаръци.Идеален за сватбени инструменти за декорация на цветя и центъра на сватбена маса.Идеален за сватбени инструменти за декорация на цветя и центъра на сватбена маса.Повърхността на опаковката, кутията, гладка и приятна на допир.Портативен дизайн, удобен за переноске.Портативен дизайн, удобен за переноске. * кутия за опаковане на цветя Забележка : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението. Размер : 12x12 виж Изработен от висококачествени материали, издръжливи. Размер : 12x12 виж Тип : кутия за опаковане на цветя Материал : картон, Цвят : черен, розов, бял Размер : 12x12 виж Опаковката на комплекта : 1 бр.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория