.

.

New
Подарък Кутия с Панделка, Сгъваема Подарък Кутия с Магнитна капак 8x8x4 Инча, Кутия за предложения приятелките си на булката, Магнитна Подарък кутия за подаръци, Лукс?

Подарък Кутия с Панделка, Сгъваема Подарък Кутия с Магнитна капак 8x8x4 Инча, Кутия за предложения приятелките си на булката, Магнитна Подарък кутия за подаръци, Луксозен Подарък кутия за подарък (Син)

BGN 4.66

Налично
Налично

Във всяка кутия също така са включени 4 ъглови етикети, които са двустранно лепило 【Материал】 : Изработен е от висококачествен картон, е скрита и мощна магнитна закопчалка, която позволява многократно отваряне и затваряне на полето, без никакви проблеми.Разписание на етикети ще ви помогне да запазите формата на кутията, ако искате да ги използвате. Валентин, Коледа и още много други, за връчване на подаръци.Отличен за празнични и ежедневни опаковане на рождени дни, оферта, булчински душ, сватби, детски душ, Ден на бащата, Ден на майката, Ден на Св.Нейната лесно да се събере, от ленти лесно се връзвам на лък. 【Здрава и множество】 : В нашата кутия са монтирани по-силни магнити за защелкивающейся капачки.Елегантен цвят с декорация от лента ще направи опаковката на луксозни кутии прекрасна. 【Удовлетворение е гарантирано 】 : Нашата служба за поддръжка на клиенти е на разположение в рамките на 24 часа, така че, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви оплаквания или проблеми за нашите празни подарък кутии.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория