.

.

New
Покани за Хавайска годишна парти край басейна, Покани за тропическую парти в Алоха Luau - Попълнете Празните Покани на парти в чест на рождения ден - 20 Покани картички

Покани за Хавайска годишна парти край басейна, Покани за тропическую парти в Алоха Luau - Попълнете Празните Покани на парти в чест на рождения ден - 20 Покани картички с 20 Конвертами (d01)

BGN 3.00

Налично
Налично

Изработен е от висококачествена дебела картонена хартия с плътност 250 г, с уникална графика и добре оформена дизайн. Изработен е от висококачествена дебела картонена хартия с тегло 250 г, с уникална графика и добре оформена дизайн. 20 Покани картички за Пликове. Поканете своите гости с душ с красива покана, което ще се превърне в ключ към разкриване на радост парти по случай рождения ден. Покани с размер 4 "x 6".Обратната страна на покани е, че ви дава повече място за писане на повече информация за партито по случай рождения ден.Подробностям за партито по случай рождения ден на заема достатъчно място в поканата, за да можете да ги напишете.Безплатни билета си с датата, на време, на място, да отговори на телефона и регистрация.Покани картички с размер 4 "x 6".Безплатни билета си с датата, на време, на място, да отговори на телефона и регистрация.Подробностям за партито по случай рождения ден е отделено достатъчно място в поканата, за да можете да ги напишете.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория