.

.

New
Покани за парти в чест на рождения ден в стила на Пивоварната, Украса за парти в чест на рождения ден в стила на Пивоварната, Аксесоари, Сувенири - 25 пощенски Картичк?

Покани за парти в чест на рождения ден в стила на Пивоварната, Украса за парти в чест на рождения ден в стила на Пивоварната, Аксесоари, Сувенири - 25 пощенски Картички с Конвертами В опаковка (BB009)

BGN 5.49

Налично
Налично

3) Количество : Всяка опаковка включва : 25 покани и 25 бели пликове, плътно опаковани1) Материал : Изработен е от качествена хартия за писане, гъста, елегантни и удобни за писане. 4) Качеството на изработка : ние използваме дигитална цветна печатна машина и квалифицирани цветни мастила за производство на тези очарователни комплекта карти, те ще бъдат най-добрите комплекти картички, които някога сте получавали, всеки детайл, представена на фотографията, ще бъде показана на самия продукт, точно така, както е показано на снимката. 4) Качеството на изработка : ние използваме дигитална цветна печатна машина и квалифицирани цветни мастила за производство на тези очарователни комплекта карти, те ще бъдат най-добрите комплекти картички, които някога сте получавали, всеки детайл, представена на фотографията, ще бъде показана на самия продукт, точно така, както е показано на снимката. 2) Размер : Размер на всяка пригласительной карти 4 "x6", добро оформление на страницата, интуитивен и лесен за очите, цялата си ключова информация ще бъде перфектно изпълнен на страницата.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория