.

.

New
25 Покани На рожден Ден в армия камуфлаж за деца, Парти с преспиване за момчета, Военната тема в камуфлаж, Деца-войници-танкисты или деца, Категория на лагера скаутит?

25 Покани На рожден Ден в армия камуфлаж за деца, Парти с преспиване за момчета, Военната тема в камуфлаж, Деца-войници-танкисты или деца, Категория на лагера скаутите на рожден Ден, Консумативи за печат, Печат или

BGN 10.13

Налично
Налично

Следвайте впечатлите гостите си; Вашите гости ще бъдат очаровани от гостите на вашето парти с помощта на тези изключителни, единствени по рода си покани!Те са идеални за партита, за момче или момиче, който навършва една година, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 или 10 години, или за магическо дете 1-ия или първия рожден ден също!Вие дори можете да ги използвате, за да юношеска или зряла възраст парти! · Точно индивидуален подход прави тези специални покани. · Получавате един изключителен продукт, с изключително внимание към всеки най-малкия детайл, Ако не сте доволни от покупката или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние сме тук, за да ви помогне. пликове в комплекта не са включени, но лесно се побират във всеки плик A7.Спестете пари; Распечатав тези обемни картички, ще спести много пари в сравнение с поръчате печатни покани по поръчка.Шаблон за печат, прикрепен към всяка поръчка, за повече информация вижте на опаковката на продукта!Поръчайте, за да видите разликата, която може да направи дебели пощенски картички, за да отпразнуват тази изненада честит рожден ден!.Защо трябва да поръчате своето тържество и да попълните поканите? · Трайна – отпечатани на картички премиум-клас · Лесно се нанася надпис или печат · Уникален дизайн · по-Голям е размерът на покани 5 x 7 позволява достатъчно място за попълване на детайлите · Проектирана и произведена в САЩ · впечатлете гостите красива покана · БОНУС под формата на 100% гаранция за връщане на пари – покана за събитието размер 5x7 предлага много повече място за запис на детайлите на вашето мероприятие, от размера на 4x6.Използвайте ги като насипни магически покани за рожден ден, покани за парти в душата си, за момчета или момичета, покани за тийнейджъри или възрастни, покани за парти в чест на първия рожден ден на детето, покани за 1-ия ден от раждането, набор за определяне на пола на дама или господин и много други!Защо да изберете тези покани? · Тези покани с попълване на празни места харесват на купувачите! · Те са уникални и се различават от покани за масово производство.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория