.

.

New
25 Покани на сватба и прием, Покани, Картички за душата на булката, Покани за участието в Пликове, Красиви и Минималистичные, за да проверите за планиране на сватба (JY0

25 Покани на сватба и прием, Покани, Картички за душата на булката, Покани за участието в Пликове, Красиви и Минималистичные, за да проверите за планиране на сватба (JY079)

BGN 1.67

Налично
Налично

Мат цветен печат предпазва от размазване на мастилотоВсяка пригласительная картичка с размер 4 "x 6" е изработена от картон с тегло 250 г.Всяка покана може да се поберат в плик. В нашия магазин има още много красиво обзаведени покани картички за булчински душ, за вас винаги ще има един дизайн. Размер : Всяка пригласительная картичка с размер 4 "x 6" е изработена от картон с тегло 250 г, Определени от 25 пълни с покани картички с конвертами. предоставя достатъчно място за важна информация. Красив дизайн : идеален за лична и за професионална употреба. Изработен от висококачествен плътен картон, плътен и удобен за писане.Комплект от 25 на използваеми покани на сватба и прием, пощенски картички, за покани за участие в булчински душ, покани за участието в пликове, красиви и минималистичных аксесоари за планиране на сватба.Пожелавам ви да прекарате време на партито.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория