.

.

New
KUCHYNEE,5x7,3 инча, 50 бр., кралско Синьо Блестящ Набор от Покани за Бал, Лазерно Рязане, Кухи Джоба Принцеси за Момичета с Конвертами, Покани за Бал, Покана за участие в Бул?

KUCHYNEE,5x7,3 инча, 50 бр., кралско Синьо Блестящ Набор от Покани за Бал, Лазерно Рязане, Кухи Джоба Принцеси за Момичета с Конвертами, Покани за Бал, Покана за участие в Булчински душ

BGN 37.79

Налично
Налично

Моля, не използвайте мастилено-струен принтер, защото вътрешна карта перлени чистите блестящи вътрешни листа за печат.можете да отпечатате свой текст, графики, снимки и т.На разположение такова количество, 55, 60, 75, изпратете ни съобщение, преди да купите.Син допълващи джоб с тегло 250 г струва скъпо, кралско синьо блясък не се разпада.Материал покани картички flora, изрязани с лазер, на хартия 250 гр, гланц не се разпада.Моля, използвайте лазерен принтер, който да персонализирате формат на хартия за печат.Размер на листа : 4,9 (Ш) х 7,08 (В) инча. джобове за покани с пайети на кралския син цвят.- Добри покани за всякакъв повод.Размер джоба си за поканите : 5 × 7,28 инча. кремаво-бели пликове със златни стикери.Пликове : 5,31 х 7,67 инча.Цвят на дизайна могат да бъдат променени в съответствие с тематични вашето парти.Вътрешен лист -перламутровая хартия слонова кост 250 гориво, перламутровая хартия, гланцова и изглежда луксозно. с персонализиран печат", ние распечатаем и ще ви изпрати.Размер на набиране на персонал за покани за бал : 5 джобове за покани размер на 7,3 инча, изрязани на лазер с пайети на кралския син цвят, хартия за вложки с размер 4,8 x 7 инча цвят слонова кост, с седеф, бели пликове размер на 5,3 х 7,6 инча.Идеален за сватби, 16-годишнината от сватбата, буен тържество, годеж, годишнина от сватба, за детско душата и т., Ние можем да ви шаблони (Adobe Illustrator / PDF) за безплатна печат, можете да се свържете с нас, ако имате нужда.Ако не разполагате с лазерен принтер, моля, изберете "50 бр. това са напълно празни вътрешни пощенски картички (без никакви думи или чертежи), да разпечатате.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория