.

.

New
Картички с предложение за младоженеца-Забавната полицейско цитат, Комплект от 10 броя с Конвертами. Оферта кума и Младоженеца, Картички за ергенско парти. Плоски Не

Картички с предложение за младоженеца-Забавната полицейско цитат, Комплект от 10 броя с Конвертами. Оферта кума и Младоженеца, Картички за ергенско парти. Плоски Не Сгъване карта.

BGN 6.39

Налично
Налично

Тези карти с предложение за младоженеца - идеалният начин да се направи товаОТЛИЧНО КАЧЕСТВО – Тези плоски ръчно изработени картички с размер 5x7, отпечатани на гланцирана картонена хартия с размер 14 pt с 10 конвертами формат А7.Той се състои от 10 картички с предложения от шаферов и картички с предложения от младоженците.Ние сме толкова уверени, че предлагаме 100% гаранция за удовлетвореност на клиентите, да знаеш, че получавате най-доброто.Ние сме толкова уверени, че предлагаме 100% гаранция за удовлетвореност на клиентите, да знаеш, че получавате най-доброто. ПОКУПКА БЕЗ РИСК на 100% : Ние сме сигурни, че ще се насладите на тези карти. ПОКУПКА БЕЗ РИСК на 100% : Ние сме сигурни, че ще се насладите на тези карти.Тези 10 картички с предложения са идеални за цел да им се даде да разберат, какво означават те за вас.ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ – В този комплект за въпроси младоженеца и кума включва общо 10 картички и 10 плика.Да комбинират това с подарък кутия за шаферите, чанта за приятелите на младоженеца или просто с картички.Комбинирайте тези картички с подарък за кума, кутия за кума или подарък за младоженеца, кутия за младоженеца или всякакви други подаръци за предложения.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория