.

.

New
Покривката Surmente Полиестер 14 фута Покривка Правоъгълна Пола за Плот за Кухня, Вечеря, Сватба, Правоъгълна Маса, Украса за Шведска Маса (Бял)

Покривката Surmente Полиестер 14 фута Покривка Правоъгълна Пола за Плот за Кухня, Вечеря, Сватба, Правоъгълна Маса, Украса за Шведска Маса (Бял)

BGN 3.33

Налично
Налично

Благодарение на высококачественному материал нашата 14-крак покривка в плътно прилепнали могат да се перат и използват отново от време на време, не выцветая и не усаживаясьВисококачествени материали : Всички наши бели покривки, изработени от стилен полиестер, супер мека, здрава и против бръчки, могат да се използват в продължение на много години, без избледняване.【100% Качествен полиестер】 Настолни поли Surmente дължина 14 метра, изработени от 100% висококачествен полиестерен плат, който е устойчив на петна, не се колебае и е много мек. 【Перфектен размер】 14-подножието покривка в велкро лесно е залепен до ръба на масата и е подходящ за използване като покривки за партита, банкети, сватби, коктейли, защитава повърхността на масата. 【Лесно почистване】 е Достъпна както за ръчно, така и машинно пране.Бельо банкетная покривка Surmente - незаменим елемент за хранене, за събирания с приятели и семейството си.Нашата покривка surmente перфектен за ежедневните обеди в кръга на семейството, партита, рождени дни, детски душ или специални празнични поводи.Пратката включва : 1 бяла пола за маса с размери 14 метра в удебелени пластмасова опаковка. 【100% удовлетвореност на качеството】 Поръчайте правоъгълна супена пола сега, и вие ще получите 30-дневен парите, ако този комплект ви не е напълно отговарят. 【Перфектен размер】 14-подножието покривка в велкро лесно е залепен до ръба на масата и е подходящ за използване като покривки за партита, банкети, сватби, коктейли, защитава повърхността на масата. 【Качествено изработени】 Елегантна цельнокроеная форма с подшитыми ръбове не само ще добави красота на вашия дом, но и ще направи трапеза забавна и релаксираща.Нашата 14-подножието пола на маса с дължина 168 см и височина 30 см подходящ за масата, обиколката на която по-кратък от 168 см. 【100% удовлетвореност на качеството】 Поръчайте правоъгълна супена пола сега, и вие ще получите 30-дневен парите, ако този комплект ви не е напълно отговарят.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория