.

.

New
Малка керамична полилей NUSRAN, Златна Мини-Кристален полилей, Подходящ за коридори, спални, всекидневни, коридори, Фоайе, Висящи лампи Кухненски Остров Лампи, Лампа з?

Малка керамична полилей NUSRAN, Златна Мини-Кристален полилей, Подходящ за коридори, спални, всекидневни, коридори, Фоайе, Висящи лампи Кухненски Остров Лампи, Лампа за хранене

BGN 18.60

Налично
Налично

Ако имате някакви коментари или предложения, моля не се колебайте да се свържете с нас 【Гаранция и сервизно обслужване】 Тази малка полилей отговаря на стандартите за сертифициране на UL, и ние предлагаме 3-годишна гаранция.Съвместим с всички основни лампи E12, се препоръчва да използват led лампи-свещи. нашата крайна цел -да ви осигури безгрижно и приятно пазаруване. 【Материал】 На повърхността На корпуса на лампата се използва технология за галванични покрития, което го прави не податливи на корозия и по-силен.Керамични изделия се произвеждат в китайския град Цзиндэчжэнь, както кристали са направени от кристални мъниста марка К9. 【Изисквания за лампа с нажежаема жичка】 се Използва лампа 1 E12 (лампа в комплекта не са включени).Инсталация на оборудването. 【Сценарий за използване на】 Тази малка полилей е подходящ за монтаж на всяко място, което желаете, например, кухненски островчета, нощни тумбочках В спалните, хол, фоайе и дворове.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория