.

.

New
BOKT Post Modern Lighting 20-Светлинна Полилей за всекидневната, Островна Осветление, Лампа от Матово Стъкло, Гнездо за крушка G4, led Светлина, Вълни (Златен, голям)

BOKT Post Modern Lighting 20-Светлинна Полилей за всекидневната, Островна Осветление, Лампа от Матово Стъкло, Гнездо за крушка G4, led Светлина, Вълни (Златен, голям)

BGN 100.79

Налично
Налично

Моля, инсталирайте го от лицензиран електротехник Посоката на светлината : нагоре / надолу за светлината.Моля, уверете се, че сте изключили подаване на електроенергия, преди да инсталирате. [Лесна инсталация] Вътре в помещенията (разрешено сухо място) и се монтира на тавана. ценно и хладно осветление ще ви представим друго усещането за дом. идва с дълготрайна енергийна и зелени " еко led крушка.7 инча (12 cm), височина на осветителното тяло : 8,7 инча (22 см без оглед на подвесного стълб 20-30 см), стълб : 7,8 инча + 11. Има ли източник на светлина : Да.Всички части на осветителното тяло трябва да се обърнете към нас за подмяна, ако те са счупени, или не работят, но не и за общо осветление, лампи, не попадат под действието на настоящата политика. Размер : D100 * 50 см/39,4 "* 19,7".Ние ви препоръчваме да инсталирате професионалисти.Крушка G4 в комплект.Сигурен и надежден : . [Интимни услуги] Ние се стремим да предложим на всеки клиент най-доброто преживяване за закупуване.Тип лампа : G4 Лампи x20. Напрежение : 110-250 V. [Нова дизайнерски полилей] Модерен полилей Sputnik с абажуром от матирано стъкло - перфектно съчетание на модерен и ретро дизайн, хармонично във всеки стил на оформяне.Цвят на полилея branch gold-много ярко злато, моля, вижте видео в реално на проекта и да се запознаете с него. [Широко приложение] Таванна полилей в стил модернизъм, Окачена лампа за широк спектър от приложения.Лампи с мощност по 3 Вата на лампа не ще да ги затворят.8 инча (20-30 см) (свържете се с нас, ако се нуждаете от повече или намерете ASIN : B08 PBVM5 RV и B08 QR9 JRRP), led лампа 20x3 W 110 G4 (моля, имайте предвид, че в комплекта не са включени В 12, не се регулират), топли крушки в комплект.Дизайн на shade и glod - това е една вечна класика, която никога няма да излязат от мода.Препоръчителният размер на помещението : 15-20 кв. Източник на светлина : G4 * 20. съвременно полированное златно покритие line minimallist снабдена с led светлини G4, които лесно се подменят и излъчват уникален светлина, красив и неповторим, като лъчисти звезда.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория