.

.

New
Pasoar Модерна Черна Кристален полилей с Ширина 15,7 инча Модерна Кристален полилей E12 Лампа с нажежаема жичка (Лампи в комплекта не са включени) и 4 Свещника с Трапезари?

Pasoar Модерна Черна Кристален полилей с Ширина 15,7 инча Модерна Кристален полилей E12 Лампа с нажежаема жичка (Лампи в комплекта не са включени) и 4 Свещника с Трапезария и Хол Кухня Остров Спалня Тавана лампа

BGN 3.33

Налично
Налично

? , Стилният и модерен дизайн : Тази кристален полилей, изработен от висококачествени фурнитурного материал, строго отобранного кристален материал, лазерно рязане на тънки, ясни ръбове и ъгли, кристално чист, преломляющего цветен светлинен ефектСъздава прекрасно пречупване на светлината из цялата стая. 110 60 W; Цокъл на лампата : E12.Тази великолепна кристален полилей в модерен стил, лесен за инсталиране и монтаж дори и за начинаещи декоратори у дома.Прави процесът на инсталация е много прост.Тази кристален полилей расцветет в целия си блясък, и вие ще видите не само цветовете на дъгата, отраженную призмата на кристално кълбо, но и разноцветни точки светлина от висулки във формата на сълзи. (* Крушки в комплект не са включени* вие трябва Да закупите 4 led лампи * E12 в зависимост от желаните светлинни ефекти). ? ЗАМЕНЯЕМЫЙ източник на светлина : на такъв източник на светлина да се заменят лесно, ако лампата е невъзможно да се включат.Полилей от черно кристал има гладка повърхност на лентата на светлата част на корпуса, обработени аэрозольной боя за предотвратяване на окисляване и ръжда.Уникално покритие, предназначен за осигуряване изключителна издръжливост при всякакви климатични условия и са устойчиви на счупване и надраскване.Преломленный светлина е ярка и мек, идеален за довършителни работи на тавана.Красив и блестящ. Размер : 15,7 "* 11" инча (инсталационен размер) Цвят на корпуса : черно основата на лампата. ? ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ и ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Такава кристална тавана лампа идва с инструкции и комплект за монтиране на оборудване, което го прави много лесен за инсталиране.Подходящ е за трапезария, хол, спалня, кухня, фоайе, кабинет, лофта, коридор, бар и др Характеристики тавани и полилеи.Инсталация на оборудването.Тази модерна таванна полилей от черно кристал е подходящ за осветление на кухни, спални, коридори, проходи, коридори и др ? НАДЕЖДНО обслужване на клиентите си : По всякакви въпроси за нашата кристал полилей, моля, не се колебайте да се свържете директно с нас, ние можем да ги решим в рамките на 24 часа.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория