.

.

New
Uphome Boho Подложка за баня, Модерен Цветна Подложка за баня, Нескользящий Мек Сладък Подложка За Баня, Машинно Пране, Селска Velvet Синя Подложка за вана, подложка за мивк?

Uphome Boho Подложка за баня, Модерен Цветна Подложка за баня, Нескользящий Мек Сладък Подложка За Баня, Машинно Пране, Селска Velvet Синя Подложка за вана, подложка за мивки, 20x31 инча

BGN 9.10

Налично
Налично

[Мек материал] : Уникален дизайн с ниско дрямка и не линяющий, тази подложка за вана създава луксозно меко усещане в краката си, може да си стаи характерна текстура и шарка [Машинно пране] : Тези постелки за баня може да се пере в перална машина със студена вода и мек почистващ препарат, без хлор и белина), окачени да изсъхне на въздуха. [Нескользящая основата] : Нескользящий подложка за баня е важна част от създаването на най-комфортно и безопасно място.Ярки постелки за баня с шарките на "изгрева" в стил бохо ще оформяне на вашата стая по-ярък и самобитен. [Нескользящая основата] : Нескользящий подложка за баня е важна част от създаването на най-комфортно и безопасно място.Натурален кадифе е много приятен на допир, а също така е подходящ за деца и домашни любимци. [Машинно пране] : Тези постелки за баня може да се пере в перална машина със студена вода и мек почистващ препарат, без хлор и белина), окачени да изсъхне на въздуха. [Мек материал] : Уникален дизайн с ниско дрямка и не линяющий, тази подложка за вана създава луксозно меко усещане в краката си, може да си стаи характерна текстура и шарка.Ярки постелки за баня с шарките на "изгрева" в стил бохо ще оформяне на вашата стая по-ярък и самобитен. [Забележка : На този килим прилага печат, така че цветовете са изобразени върху най-горния слой. [Многофункционално използване на] : Тази подложка за баня с пълен набор от тенденцията дизайн, подходящ за вашата мивка, душ, вана, антре, перално и тоалетна масичка в банята и детската стая, както и ще се превърне в чудесен подарък за нов дом, булчински душ или всякакви специални случаи.Тази подложка за вана е изработена от 100% екологично чист латекс, който може надеждно да се фиксира на място, без да наранява пода, особено в зони на интензивен трафик. [Многофункционално използване на] : Тази подложка за баня с пълен набор от тенденцията дизайн, подходящ за вашата мивка, душ, вана, антре, перално и тоалетна масичка в банята и детската стая, както и ще се превърне в чудесен подарък за нов дом, булчински душ или всякакви специални случаи.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория