.

.

New
BOVEU Get Naked Подложка за баня, Килимчета за баня, Нескользящие Абсорбиращи Подложки За Вана, Забавен Интериор за Баня, Малък Подложка за вана и душ, Машинно пране 17 x 24, Ч?

BOVEU Get Naked Подложка за баня, Килимчета за баня, Нескользящие Абсорбиращи Подложки За Вана, Забавен Интериор за Баня, Малък Подложка за вана и душ, Машинно пране 17 x 24, Черен

BGN 2.00

Налично
Налично

✩ 【Перфектен размер и нескользящая основа】– килимче за баня : 17 "W x 24"Д, че е идеален стандартен размер, който е подходящ за повечето баниВ основата на нескользящего подложка за вана изработена от гума, TPR.✩ 【Материал премиум-клас】– килимче за баня Get Naked black е изработена от плътен и висококачествен микрофибър, която е мека на допир, абсорбира водата и предпазва вашия пол от капки вода.Подложка за баня Get naked - забавен подарък за всеки повод!. ✩【 Лесна грижа и машинно пране】 – Просто хвърли се в перална машина на щадящем режим на охлаждане. ✩【Гаранция за удовлетвореност на клиентите и подарък】– Вашето удовлетворение е наш приоритет; ако не сте 100% удовлетворени, ние предлагаме връщане на пари или гаранция за подмяна.Подложка за баня Get naked - забавен подарък за всеки повод!.Подложка за баня Get Naked не ще се свие или помятости, а цветовете остават ярки, благодарение на прецизна технология.И добавя по-голямо удоволствие на вашия дом и декора на банята.Противоскользящий подложка за вана ще стоят здраво на място, той ще се превърне в по-безопасно и уютно. ✩【Гаранция за удовлетвореност на клиентите и подарък】– Вашето удовлетворение е наш приоритет; ако не сте 100% удовлетворени, ние предлагаме връщане на пари или гаранция за подмяна. ✩【 Лесна грижа и машинно пране】 – Просто хвърли се в перална машина на щадящем режим на охлаждане.Противоскользящий подложка за вана ще стоят здраво на място, той ще се превърне в по-безопасно и уютно. ✩ 【Забавно килимче за баня】– Този красива подложка за баня, украсена с бели букви "Get Naked", текстов дизайн с кичурите позволява това си скъпи коврику за баня изглеждат чудесно дори и при връчване на използване.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория