.

.

New
Подложка за баня ILANGO от микрофибър, супер Впитывающий, Моющийся, Нескользящий Подложка за баня, Дебели Плюшени Wooly Подложка за баня с гумено дъно за мивка в банята, м

Подложка за баня ILANGO от микрофибър, супер Впитывающий, Моющийся, Нескользящий Подложка за баня, Дебели Плюшени Wooly Подложка за баня с гумено дъно за мивка в банята, много мек 23,6 * 35,4 (син)

BGN 1.67

Налично
Налично

Впитывающий подложка защитава поставка за краката от студ на подаЩе направим 100% възстановяване или замяна. 【Моющийся подложка за баня】ILANGO се основава на повече от 20-годишен опит в производство на килими с помощта на уникалната технология за определяне на влакна, което позволява да се избегне загуба на влакна.За да подложка остава пухкава и трайна, се препоръчва при почистване на добавяте течен омекотител.Той може бързо и ефективно да абсорбира вода от вана, мивка и душ и да запазите банята на сухо.Мека подложка - чудесен избор за домашни любимци от леглото.Няколко постелки за баня не се плъзгат по земята с вода, но ILANGO не се плъзга дори и по земята с вода.Мек и дебел плюш тайна на краката, премахване на умората. ефективно предпазва от капки вода на вашият луксозен винил пода. 【Нескользящий подложка за баня】 Задната част е изработена от естествен вспенивающегося латексного материал (без PVC, TPR или TPE), направени във формата на изогнутого диамант за повишаване на устойчивостта и подобряване на противоскользящих свойства.Дизайн, патентован от фирма ILANGO. 【Мек и удобен】 Плюшено подложка за вана е изработена от 100% полиестер.100% полиестер (най-малко 90% рециклирани).

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория