.

.

New
30 W, Мини Безжична Плойка USB Акумулаторна Керамична Пръчка маша за Коса Мокър и Сух Използване на Пътен Преси За Коса, Маши за коса За оформяне на Косата С USB Зареждан?

30 W, Мини Безжична Плойка USB Акумулаторна Керамична Пръчка маша за Коса Мокър и Сух Използване на Пътен Преси За Коса, Маши за коса За оформяне на Косата С USB Зареждане Радио Плойка

BGN 17.39

Налично
Налично

Нагревательная плоча с керамично покритие спомага да се избегнат издърпване или увреждане на косата по време на стайлинг, намалява завивание, прави косата естествено, гладки и равномерно загрява за намаляване на увреждане на косата Малка плойка маша за коса може да се загрее при най-ниската температура в продължение на 3 секунди и се загрява по-бързо след пълното включване на електрозахранването. Без повече досадни заплетени кабели и няма нужда да ги свързвате, когато се използва.Конструкция на бутона противоскользящими частици за по-стабилно задържане при използване. Без повече досадни заплетени кабели и няма нужда да ги свързвате, когато се използва.И с него е доста лесно да се работи, вие можете сами да създадете прическа в домашни условия. Бързо загряване за спестяване на време и енергия ефективно ускорява полагане, защита на косата от изгаряне при неравномерном отопление или прекалено висока температура. Супер мини размер, само на 20 см / 8,66 см в дължина, лесно се побира в чанта и е удобен за използване при пътуване. Бързо загряване за спестяване на време и енергия ефективно ускорява полагане, защита на косата от изгаряне при неравномерном отопление или прекалено висока температура.И с него е доста лесно да се работи, вие можете сами да създадете прическа в домашни условия. Супер мини размер, само на 20 см / 8,66 см в дължина, лесно се побира в чанта и е удобен за използване при пътуване.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория