.

.

New
Огнеупорни Силиконов Калъф-подложка за пресата, Нескользящий Пътен Калъф-Хастар за плойки и Гладене, Преносим Топлоустойчива Подложка за Полагане, Държач за маши ?

Огнеупорни Силиконов Калъф-подложка за пресата, Нескользящий Пътен Калъф-Хастар за плойки и Гладене, Преносим Топлоустойчива Подложка за Полагане, Държач за маши за коса и сешоар (розов)

BGN 2.33

Налично
Налично

【Обща употреба】 Може да се използва в качеството на ютия, за да похлопывания и желязната чувалчета 【Сгъваем】 е Изработен от висококачествен силикон, мек и здрав, това е лесно да се прекъсне. 【Че получавате】 1 х розов силиконов калъф нов тип размер на 10,2 х 4. ❀ Този силиконов огнеупорни калъф за подложка не само е с приятен външен вид, но и помага ви да бъде красива, навсякъде.Можете също така можете много лесно да го почистите. ❀Вълнообразни текстурный повърхност дизайн практичен за предотвратяване на приплъзване, когато държите торбичка. ❀ Изработени от устойчиви на висока температура силикон, тази хастар от нов тип може да се използва за полагане на или задържане на най-горещите инструменти за косата, като утюжок, плойка, пръчка за коса, преси за коса и други салонные уреди.3 инча (26 х 11 см).Бутон отгоре надеждно улавя инструменти за горещите косата, не е нужно да се притеснявате за това, че инструментите выскользнут и да навредят на вашата чанта.Калъф за таблет удобно сгъване и съхранение в чанта или раница. междувременно, вълнообразни дизайн може ефективно да задържа калъф от подхлъзване, както на малки дупки могат да пропускат топлина.От този момент нататък бъди нежна и елегантна момиче.Общо имаме 6 модерни цвята - розов, син, зелен, сив, лилав, тъмно-сив - по ваш избор.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория