.

.

New
Мейвис Laven 4 цвята 2 в 1 Мини Преса за коса с Керамични Турмалиновой плоча, Утюжок за красота, Маши за коса с топъл (Зелен Мач)

Мейвис Laven 4 цвята 2 в 1 Мини Преса за коса с Керамични Турмалиновой плоча, Утюжок за красота, Маши за коса с топъл (Зелен Мач)

BGN 1.00

Налично
Налично

преса за коса 2 в 1 е идеален не само за увивни, но и за права коса, особено за прозрачни бретонНие ще ви предоставим адаптер в съответствие със стандарта на друга страна и ще осигурим нормалното му използване. Моля, да не се допуска контакта на продукта с вода. Интелигентна функция за поддържане на температурата на 190 ℃ предпазва косата от прегряване или скалпа от нараняване.Технически характеристики : Материал : Турмалиновая керамика + пластмаса Нагревателен елемент : PTC Мощност : 25 W Честота : 50/60 Hz Напрежение : AC 110-240 v Индикация за работа : Red led лампа Допълнителни конектори : САЩ, ЕС Допълнителни цветове : лилаво, зелено Мач, небето-синьо, розово Време на полагане : 1-2 минути Постоянна температура : 190 ℃ Размер на продукта : Около 170 * 20 mm/6,7 * 0,8 инча Размер на подгряващата панел : прибл. Избягвайте контакт на кожата с висока температура на повърхността на продукта. Уважаеми клиенти, моля, бъдете сигурни за закупуване, не да се притеснявате за адаптиране на щепсела. 70 * 17 мм / 2,8 * 0,7 инча Тегло на опаковката : прибл. Този продукт е подходящ само за суха коса.Мини размер, лек, той лесно се побира във вашата чанта или куфар за пътуване.Безпроблемна конструкция на горните и долните панели дава възможност за улавяне на всеки косъм, така че косата не пада и не се разтягат.3 D плаващ плоча, повишаване на температурата в продължение на 30 секунди, равномерно разпределение на топлината, бързо стайлинг на коса, с дълготраен ефект.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория