.

.

New
Abaodam/ Дамски Шапки, Дамски Шапки, Дамски Шапки, Плюшен Шапка с Жирафа Костюм Жираф, Костюм на Животното, Шапка, Шапка с участието на Жираф, Аксесоар за Обличане на Фер?

Abaodam/ Дамски Шапки, Дамски Шапки, Дамски Шапки, Плюшен Шапка с Жирафа Костюм Жираф, Костюм на Животното, Шапка, Шапка с участието на Жираф, Аксесоар за Обличане на Ферма, Интерактивна бяла Шапка, Детски Шапки, Детски

BGN 8.35

Налично
Налично

-Интересен дизайн на този подпори за костюми жираф прави подпори за костюмирани шоу и перформансов.Подходяща за партита на тема животни, партита на тема горски животни, рождени дни. -Тази превръзка на главата с въже може да се завърже най-малко нужда, и то е продукт също може да се използва като опорна точка, за да си взаимодействат.Детайли изящни, цветни и дълъг живот.-Съвети : Уважаеми купувачи, поради светлинни ефекти, яркостта на дисплея, ръчно измерване и други причини може да има някои малки разлики между цвета и размера на снимки и реални стоки. -Тази шапка с жирафа е изработена от мека на допир плат, пълна с памук и еластична. -По-голям Размер, около 52x22x22 виж Това и набор от творчески подпори за снимки, който може да направите вашите снимки по-интересни и привлекателни.Характеристики - Цвят : както е показано. -Съвети : Уважаеми купувачи, поради светлинни ефекти, яркостта на дисплея, ръчно измерване и други причини може да има някои малки разлики между цвета и размера на снимки и реални стоки.-По-голям Размер, около 52x22x22 виж Това и набор от творчески подпори за снимки, който може да направите вашите снимки по-интересни и привлекателни.- Размер : около 52x22x22 виж-Тази шапка с жирафа е изработена от мека на допир плат, пълна с памук и еластична.Аз искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория