.

.

New
jeegol led Мини-Фенери COB 1000 Лумена Ярка Светлина Ключодържател Фенерче Преносим USB Акумулаторна лампа, 3 Режима на осветление със Сгъваем група, Отварачка за бутилки за

jeegol led Мини-Фенери COB 1000 Лумена Ярка Светлина Ключодържател Фенерче Преносим USB Акумулаторна лампа, 3 Режима на осветление със Сгъваем група, Отварачка за бутилки за Риболов, Разходка, Къмпинг (Пдк)

BGN 4.40

Налично
Налично

Защо да изберете JEEGOL Mini COB Ключодържател-фенерче?Батерии в комплекта. режим висока осветеност : 1000 люмов.Широко се използва: Преносим фенер е снабден с карабинка за лесно прикачване към ринга за ключодържател или сумкам, той е водоустойчив.Батерии в комплекта. ? Многофункционален портативен дизайн : малко фенерче-ключодържател има 3 режима на осветление, функция SOS и квадратен дизайн. ?Акумулаторна батерия, водоустойчив и защитен от падане : фенерче jeegol с използване на съвременни технологии, пропуска 30 светлинни топки в областта на големия пръст, водоустойчива IP65 за носене на силните дъждовни или снежни дни, издръжлив материал, от алуминиеви сплави издържа на падане от височина 2 етажа, анодизиран технология може да се защити повърхността от тежки условия на открито, пълен комплект-USB кабел за зареждане. Фенер COB, доставени на земята, също може да се използва постоянно. Адсорбция магнит, 4. ?Прилагането на WILD : Акумулаторна малко фенерче-ключодържател с трайни магнитна основа и въртяща се дръжка, дизайн на долния отвор за винта, можете лесно да инсталирате лампа на триъгълна скоба за употреба, wild се използва за риболов, разходки и къмпинг, тирбушон, за възстановяване след обслужване на пътя или много задачи в работата, ви позволява да освободите ръцете си. Отварачка за бутилки. Многофункционален: 1. също така е добра отварачка за бутилки. Широкоугольное осветление на КОЧАН, на 2.Можете да го използвате за къмпинг, разходки на кучето, търсене на неща, за ремонт. ? НАДЕЖДНА послепродажная гаранция : Ако имате някакви проблеми с продукта, включително, но не само функционални увреждания, разбити опаковка, моля, първо се свържете с jeegol, ние ще ви дадем задоволителен резултат!.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория