.

.

New
AKOAK 1 Опаковка Творческа Огледало за грим с дръжка в Ретро стил, Джобно Дантелено Огледало за Ръчна изработка, Огледален Инструмент за Грим (Розово злато)

AKOAK 1 Опаковка Творческа Огледало за грим с дръжка в Ретро стил, Джобно Дантелено Огледало за Ръчна изработка, Огледален Инструмент за Грим (Розово злато)

BGN 3.90

Налично
Налично

✅ е Много подходящ за облекло, грим или купоните на принцеса за момиченца, което прави момичета изглеждат като принцеси, когато те гледам - Основният корпус има ясни мотиви и функция за защита от подхлъзване.; също така е подходящ за грижа за кожата, зъбите, салона за красота и т.НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ ВИ ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!.Забележки : - поради разликите между различните екрани изображение може да не отразява действителния цвят на проекта. - Хубаво огледало за грим, мултифункционален, по-удобен за ежедневна грим, фалшиви мигли, двойни клепачите, веждите, акне и т. ✅ Много красиви предмети - добър избор за вас или вашите приятели. - Пищен, елегантен и без чеп, няма да навреди на кожата. ✅ Прекрасно огледало за грим, мултифункционален, по-удобен за ежедневна грим, фалшиви мигли, двойни клепачите, веждите и т. - Той е малък, лесен за носене и може да се сложи в дамска чанта, джоб, кесия или косметичку. -Сравнете вашата подробни размери, моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване. - Много подходящ за обличане, грим или партита на принцеса за момиченца, което прави момичета изглеждат като принцеси, когато те гледам. ✅ Той е малък, лесен за носене и може да се сложи в дамска чанта, джоб, кесия или косметичку. 25x11,2 см /9,8x4,4 инча Тегло : прибл. - Вашият ежедневен живот е много проста и лесна, защото тя е достатъчно ниска. - Много сладки неща - добър избор за вас или вашите приятели.Вашият ежедневен живот, ще бъде много проста и лесна, защото тя е достатъчно малка.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория