.

.

New
Държач за Сапун с Дренаж под формата на листа Booluee, Самоотливающаяся препарат за съдове, Държач за Сапун с Вендузата, препарат за съдове за Душ, Баня, Кухня (Прозраче?

Държач за Сапун с Дренаж под формата на листа Booluee, Самоотливающаяся препарат за съдове, Държач за Сапун с Вендузата, препарат за съдове за Душ, Баня, Кухня (Прозрачен Лилав)

BGN 4.26

Налично
Налично

7*4 Лесен за почистване, безопасен и траен, ефективно предотвратява развитието на бактерии. -Силна стабилност, благодарение на 3 присоскам в долната част ястие сапун не ще бъде лесно да се плъзга.5 инч, Който може да се постави във всеки ъгъл на вашата баня, кухня и килер.-Материал : Изработен е от ABS пластмаса; Размер : 12*11. -Креативната форма : Кутия за сапун е кух дизайн във формата на листа, свежи цветове, не само сапун ястие, но и украса, добавляющее елегантни елементи във вашата баня и кухня. -Уникален дизайн : Използва дизайн на водопада, той по естествен начин премахва излишната вода и запазва сапун за суха и чиста, без да се позволява да стане мек и кашеобразным за удължаване на срока на експлоатация на вашия сапун.Издънка е голяма и здрава опора, която ще направи сапун ястия са много по-трайни и устойчиви.Пратката включва : 1 х Държач за сапун., Подходящ за баня, тоалетна, кухня, душ и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория