.

.

New
Държач за сапун plplaaoo, 4 бр., Бамбук препарат за съдове, сапун ястия за сапун, Устойчиви на Вода и препарат за съдове за Баня, Здрав и Стилен Държач за сапун от естестве?

Държач за сапун plplaaoo, 4 бр., Бамбук препарат за съдове, сапун ястия за сапун, Устойчиви на Вода и препарат за съдове за Баня, Здрав и Стилен Държач за сапун от естествен Бамбук за дома салон Баня

BGN 9.49

Налично
Налично

Лесен и ефектен дизайн го прави чудесна декорация за вашето пространство, а също така могат да осигурят повече удобство за живота си 【Уникален дизайн】 Средата, свързани бамбукова пръчка, а интелигентен и опростен дизайн засилва отдушник и дренажен ефект на продукта, като си сапун суха и устойчива, което допринася за по-продължително запазване на сапун. 【Силна водоустойчив】Бамбук държач за сапун е с висока устойчивост на вода, и лесно се поглъщат в себе си и да се притеснявам.Спецификация : Тип на продукта : Бамбук препарат за съдове Материал : бамбук пакет включва : 4 х Бамбук препарат за съдове. 【Силна водоустойчив】Бамбук държач за сапун е с висока устойчивост на вода, и лесно се поглъщат в себе си и да се притеснявам. 【Стилен и красив】Бамбук препарат за съдове се отличава с прекрасна изработка, прозрачна текстура, стилна форма, с елегантен външен вид и лек, подходящ за различни приложения, като кухни и бани!. 【Висококачествени материали】 Държач за сапун е изработен от висококачествен бамбук, който е много твърд, с естествена текстура, красива и гладка повърхност, добре изгладен, без чеп, устойчиви на компресия, лесно деформират и може да се използва в продължение на дълго време.【Висококачествени материали】 Държач за сапун е изработен от висококачествен бамбук, който е много твърд, с естествена текстура, красива и гладка повърхност, добре изгладен, без чеп, устойчиви на компресия, лесно деформират и може да се използва в продължение на дълго време. 【Стилен и красив】Бамбук препарат за съдове се отличава с прекрасна изработка, прозрачна текстура, стилна форма, с елегантен външен вид и лек, подходящ за различни приложения, като кухни и бани!. 【Уникален дизайн】 Средата, свързани бамбукова пръчка, а интелигентен и опростен дизайн засилва отдушник и дренажен ефект на продукта, като си сапун суха и устойчива, което допринася за по-продължително запазване на сапун. 【Отличен избор за подарък】 В комплект 4 сапун ястия, най-добрият избор за баня, кухня, използване в хотела.

Подробности

Item Type:
Bamboo Soap Dish
Material:
 Bamboo
Package List:
4 x Bamboo Soap Dish
Новинка

Подобни продукти в категория