.

.

New
Препарат за съдове Cabilock Elephant Декоративен Тава Пътен Тава За Камериер Тави За Съхранение на Бижута препарат за съдове с Дренажна Гъба Тава Титуляр За Обеци Ястие Ке?

Препарат за съдове Cabilock Elephant Декоративен Тава Пътен Тава За Камериер Тави За Съхранение на Бижута препарат за съдове с Дренажна Гъба Тава Титуляр За Обеци Ястие Керамични Държач за Сапун във формата на Слон

BGN 0.33

Налично
Налично

Освен това, гъби и четки са идеалниБАР препарат за съдове- ? КУХНЕНСКИ препарат за съдове С модерен дизайн във формата на слон, тези титуляри за мыльниц могат добре разкрасяване на вашата баня.препарат за съдове за баня с подходящ размер е подходящ за много видове сапуни.СЛИВНАЯ препарат за съдове - Широко приложение : Този керамични държач за сапун с листа е отличен за баня, вани, плотове, кухни, сватби, партита за сапун, гъба за миене на съдове, чистач, бижута и т. - Държач за сапун ястия, направени във формата на слон, и много съвременен и изпълнен с nordic атмосфера държач за сапун от животински произход. държач за гъба за мивки Външния вид на тази на притежателя на сапуни, много сладък. -Материал : Керамика, държач за сушене на сапун - препарат за съдове позволява ви да запазите сапун здрав и бързо да изсъхне, която ви позволява да съхранявате сапун на стойка за сапун. - Сапунерка идва с повърхност без дъно, така че тя няма да бъде лесно да се преобърне за сапун.Ястие с пръстен-БЕЗДЕЛУШКОЙ-КОНТЕЙНЕР за сапун, Керамични препарат за съдове, държач за сапун под формата на слон, Самоотводящийся сапунен блок, кутия за съхранение на сапун, Сушилня за сапун за домашен интериор, контейнер за гъба за сапун в сватбената баня.КОШНИЦА ЗА ДУШ - препарат за съдове с самоотводящейся структура позволява по-лесно да изсъхне сапун и бързо се изсушава, за да се намали количеството на отпадъците.Пратката включва 1 × Керамични препарат за съдове Характеристики -Цвят : както е показано керамична фигурка на слон -Размер : 15,00 X12,00 X11,00 см/5,89 X4,72 X4 самоотливающаяся препарат за съдове.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория