.

.

New
YARNOW 4шт Кийт сапун гъба, държач мивка за баня притежателите корита за баня гъба за дрехи сапун за душата на притежателя карикатура препарат за съдове Кит-модел сапу?

YARNOW 4шт Кийт сапун гъба, държач мивка за баня притежателите корита за баня гъба за дрехи сапун за душата на притежателя карикатура препарат за съдове Кит-модел сапун притежателя на сапун рафтове за съхранение на

BGN 4.60

Налично
Налично

- Прекрасен избор на подаръци за вашите семейства и приятели, много красива и креативна препарат за съдове за баня. - Стенен дизайн с изящни детайли, което ги прави практични, както за употреба за сапун сапун си запазва чисти и сухи.Държач за сапун - Подходящ за баня, дома, тоалетна, изключително удобен и практичен.Средство ЗА СПЕСТЯВАНЕ на САПУН, докато се НАЛИВА Материал е с високо качество, практичност, устойчивост на износване vi САПУН, душ SAVER - прекрасен избор на подаръци за вашите близки и приятели, много красиво и творческа.ПЛАСТМАСОВА поставка за сапун за ИЗТОЧВАНЕ на ВОДАТА - Създаване на висококачествени и удобни поставки за сапун в тоалетните и вана, които ще направят живота ви по-чист и опрятнее.Притежателят на гъба за къпане е Много лек и здрав. препарат за съдове в този стил, стойка за съхранение на сапун, удобен и практичен за домашна употреба. -Цвят : Кутия за сапун с кит на различни цветове - Използване на екологични и трайни материали, мультяшная препарат за съдове с дълъг срок на служба. препарат за съдове за баня с хубав анимационни дизайн във формата на кит, поставка за сапун прекрасна.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория