.

.

New
Естественият сапун Soap Клуб за жените - Подаръчен комплект сапун за вана с аромат на сладък бадем - Отшелушивающее сапун с смлени овесени ядки - Кутия за сапун Artisan - и?

Естественият сапун Soap Клуб за жените - Подаръчен комплект сапун за вана с аромат на сладък бадем - Отшелушивающее сапун с смлени овесени ядки - Кутия за сапун Artisan - идеалният подарък за Деня на майката на работещите

BGN 17.73

Налично
Налично

Намокрете сапун и топла вода. Вспеньте сапун с помощта на кърпа или гъба, сапун, триене не по-малко от 10 секунди.Това е естествен сапун съдържа овлажняващ гръцки кисело мляко, придающий му наистина декадентскую кремовую текстура.естествен ПОДАРЪК ЗА ИСТИНСКИ ХОРА - три прясно окосена сапун ръчна изработка, изработени от органично масло от шеа и етерично масло, опакован ръчно в подарък една кутия.Нашите сапуни се опакова на ръка в красива подарък кутия ръчна работа, която ще се превърне в идеален подарък.КОМПЛЕКТ ОТ 3-ТЕ ТЕМИ - КАКВО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПО-СЛАДЪК СВЕЩИ? - Сладко изкушение - идеален подарък за всички, които обичат нежен аромат на десерти със сладки бадеми.Това веганское сапун с отшелушивающими овесени ядки и морска сол. 5% от нашата печалба отива на организациите, занимаващи се с осигуряване на достъпност на чиста вода по целия свят.Омолодите на кожата си с помощта на морска сол и смлени овесени ядки.Идеална като подарък за нов дом, сватба, булчински душ или детски душ.Дайте на куп радости на своите близки и накарайте ги да се чувстват още по-специални.ОБМИСЛЕН ПОДАРЪЧЕН КОМПЛЕКТ, КОЙТО ТЕ НИКОГА НЕ ще ЗАБРАВЯТ - Угостите този специален човек истински натурален сапун с аромат, който те наистина се радвате. Насладете се на красива пяна, всичко от естествени съставки!.Не се притеснявайте, ако сте забравили за рожден ден или Деня на майката.Почувствайте, какво може да стане гладка кожата след прилагането на нашите естествени ексфолиращи средства.САПУН С ПРИЧИНА - Ние вярваме, че всеки човек трябва да има достъп до чиста вода.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория