.

.

New
ECYC 1 бр. Луксозно Rose Сапун във формата на сърце (6 бр/кутия), Сапун за баня с флорални аромат, Сапун с Етерично масло от рози в кутия за Подарък, Подарък за Годишнина от ?

ECYC 1 бр. Луксозно Rose Сапун във формата на сърце (6 бр/кутия), Сапун за баня с флорални аромат, Сапун с Етерично масло от рози в кутия за Подарък, Подарък за Годишнина от сватбата, рожден Ден, Розов

BGN 8.14

Налично
Налично

3Ние винаги ще се стремим да решите проблема си и да зарадваме нашите клиенти. х кутия за сапун с цветя, рози (6 бр. Поради разлика в настройките на осветлението на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.Елемент : Форма на тези сапунени рози с цветен аромат е реалистичен, красива, можете да ги използвате като декорация, за да създадете романтична и приятна атмосфера в банята.Идеален подарък : Това е сапун с цветен аромат идва в красива кутия за подарък, украсена с декоративна лента, което прави този комплект идеален подарък за вашата любима, майка или приятел.Приложение : Сапун във формата на роза символизира любов и благословия, подходящи за подаръци и премии.Кръст Бод Пакет включват : Вие получавате 1 бр. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас директно. луксозно rose сапун във формата на сърце. Формата на тези сапунени рози с цветен аромат е реалистичен, красива, можете да ги използвате като декорация, за да създадете романтична и приятна атмосфера в банята.Характеристики : 1.(6 бр розови сапуни в кутия).ECYC е търговска марка, защитена от Закона на съединените щати за търговската марка.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория