.

.

New
Dr. Bronner's - Органични сапун със захар (опаковка от 12 унции) с лавандула, мента, чайным дърво и лемонграссом - Произведени от органични масла, захар и прах Шикакаи. Прило?

Dr. Bronner's - Органични сапун със захар (опаковка от 12 унции) с лавандула, мента, чайным дърво и лемонграссом - Произведени от органични масла, захар и прах Шикакаи. Приложение 4 в 1: Ръце, тяло, лице и коса, Почиства,

BGN 1.00

Налично
Налично

Сертифициране на USDA ORGANIC Fair For Life fair trade за проверка на етични на условията на труд на повечето продукти е сертифицирано веганскими; Сертифициран Leaping Бъни за проверка на това, че нито един от нашите съставки или продукти, които не тестировался на животни; Сертификат B Corp за оценка на нашите социални и екологични показатели в съответствие с независима трета страна на стандартОбърнете внимание на лого!.Нашите ръководни принципи : скромни и съзнателно използвайте даровете на Земята — нещо, което идва от Земята, трябва да се върнем!Здрави почвата, здрави стопанство и екологично чисти заводи правят отлично сапун!Д-р Броннер работи с фермери над въвеждането на възстановяване на органични методи.Ние гледаме на нашата компания, като двигател на положителните промени в света, финансирующий и се борят за това, в което вярваме : возрождающееся земеделие, справедливата търговия, равенство на заплатите, благосъстоянието на животните, света на космическия кораб Земя! Заплата на д-р Броннера в 5 пъти по-висока заплата от нашите най-ниско платени служители, заети на пълен работен ден, което ни позволява да споделят печалбата, да споделят таланта, да споделят шнур мускулите, да сподели на глас — да се даде и дари, го финансират и се бори за това, което е правилно!.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория