.

.

New
3dRose Печат City - Типография - Ти си страхотен чичо. Продължавай в същия дух. Черни букви на бял. - Телефонно обаждане (phr_321491_1)

3dRose Печат City - Типография - Ти си страхотен чичо. Продължавай в същия дух. Черни букви на бял. - Телефонно обаждане (phr_321491_1)

BGN 4.00

Налично
Налично

Идеална за гледане на филми, видеоклипове, игри и слушане на музикаФункция завъртане на 360 ° и завъртане на 180 ° осигурява удобен захват и перфектен ъгъл на виждане.Продължавай в същия дух.Универсална съвместимост, идеален за повечето смартфони, таблети, калъфи и т.Изработен от устойчив на белия дроб с сплав от премиум-клас.Поставка е с възможност за завъртане на 360 ° и ъгъла на завъртане на 180 ° за по-удобно захващане и гледане.Въртящата се поставка позволява да настроите устройството вертикално или хоризонтално върху всяка плоска повърхност за по-лесно гледане.Благодарение на своето универсално дизайн на този телефон пръстен може да се използва по различни начини и за различни устройства.Той е идеален за използване като стойка или държач.Въртящата се поставка позволява да настроите устройството вертикално или хоризонтално върху всяка плоска повърхност за по-лесно гледане.Благодарение на своето универсално дизайн на този телефон пръстен може да се използва по различни начини и за различни устройства.Изработена от здрава сплав с премиум-клас.Това е стилен пръстен за телефон с по-голям отвор е подходящ, както за мъже, така и за жени.Той е идеален за използване като стойка или държач.Това е телефонна пръстен осигурява гъвкавост и удобство, като предлага на хоризонтални и вертикални обрати.Помага да се предотврати падането на вашия телефон.Идеална за гледане на филми, видеоклипове, игри и слушане на музика. Пръстен за лесно прикачване към устройството или чехлу с помощта на трайно вградени лепило.Универсална съвместимост, идеален за повечето смартфони, i Pad и калъфи за телефони.Черни букви на бял.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория