.

.

New
NewBang 5 бр. Набор от Матирана Сенки за очи, Неутрална Кафява Пръчка За Изсветляване на сенките За очи Без Трептене, Кремаво Молив За Сенки За очи, Водоустойчиви Устойч?

NewBang 5 бр. Набор от Матирана Сенки за очи, Неутрална Кафява Пръчка За Изсветляване на сенките За очи Без Трептене, Кремаво Молив За Сенки За очи, Водоустойчиви Устойчив Хайлайтер, очна линия, Пръчка За грим

BGN 3.00

Налично
Налично

2Моля, обърнете се към реалния обект.Той е гладка, мека текстура, тя е отговорност на кожата, не скатываясь и не размазываясь.Описание на продукта : Размери на опаковката : 12.Полезни съвети : 1. Избягвайте излагането на пряка слънчева светлина и съхранявайте при стайна температура.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Най-лесният и удобен, те могат лесно да се възползват дори от новаците.Ако се върти много силно, той лесно ще се счупи. Просто завъртете копчето за сенки за очи 1 виж Включете толкова, колкото използва.Поради снимки, на дисплея или по други причини може да има малки различия между изображението и реалния обект.Водоустойчив и издръжлив : водоустойчив Продукт, го е лесно размазване, натурални ефективни съставки меката текстура, когато се прилага пада като коприна. Устойчив грим, му е лесно размазване, което ви позволява да запишете очарователен грим в продължение на дълго време.Мат ефект : Тези пет дръжки за сенки за очи са с матиран ефект.Модерен и подходящ за различни поводи, идеален за професионална ежедневната работа, вечерта грим или ежедневния грим, идеален подарък за вашата съпруга, приятелка или изненада за себе си, за рожден ден, Коледа и други празници.Лесна употреба : Пръчка за сенки е автоматична конструкция на тръбата, така че няма нужда да я затачивать.Молив за сенки за очи ви позволява да е толкова лесно да си грим и нюанс във външния вид. Всички снимки са направени в реални храни.Цвят на естествен, не прекомерно преувеличен.Лесно подкручивать, удобен за използване и новаците могат бързо да се прилага грим.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория