.

.

New
Калъф Eastcoo за OnePlus 10 Pro, една Чанта-портфейл Премиум-клас изкуствена кожа OnePlus 10 Pro 5G с магнитна закопчалка-поставка за карти, устойчив на удари Защитен калъф-броня от T

Калъф Eastcoo за OnePlus 10 Pro, една Чанта-портфейл Премиум-клас изкуствена кожа OnePlus 10 Pro 5G с магнитна закопчалка-поставка за карти, устойчив на удари Защитен калъф-броня от TPU за OnePlus 10 Pro (сив)

BGN 4.50

Налично
Налично

4、 Регулируема поставка поддържа няколко хоризонтални разпоредби, като ви помага да намерите най-удобния ъгъл за четене или стрийминг [Уникален дизайн] : Прозрачен дизайн на слота за карти, който позволява на клиентите лесно да тегли с една ръка.Вътрешен слой от мек TPU осигурява защита за вашия телефон от падане и удар.Тънък и лек корпус позволява лесно да го носите със себе си, когато излизате от дома си. [Цялостна защита] : Този портфейл Oneplus 10 Pro е изработен от висококачествена изкуствена кожа.Вие и вашият телефон заслужават лукс и надеждност, които предлага Eastcoo. 3、 Дизайн своята практика-книги, просто затворете капака, за да защитава екрана от надраскване и падане.Точен отвор за лесен достъп до всички бутони, камери, колонки и конектори.Удобен и лесен за инсталиране.Ние ще ви изпратим друг нов калъф безплатно или ще възстановим парите ви напълно. [Задоволително обслужване] : При възникване на някакви проблеми с нашите чехлами, които не са свързани с изкуствен продукт, моля свържете се с нас веднага.Изработен от изкуствена кожа премиум-клас и с вътрешния корпус от премиум-клас, КОМПЮТЪР, ще остане мека и здрава, ще се насладите на неговия допир и външен вид за дълго време, а благодарение на проста инсталация и извличане той ще осигури дълготрайна защита на вашия телефон.Този кожен калъф с панти капак, предназначен за Oneplus 10 Pro; Изкуствена кожа премиум-клас, първокласен материал, луксозна изработка на производство, е съвместим с Oneplus 10 Pro 5 G, представлява вечния луксозен класически вид и с невероятна мекота естествена кожа. Точно дизайн осигурява пълен достъп до всички бутони, пристанища, камера и говорители; можете лесно да използвате всички функции, без да махате калъф.Ние сме винаги на ваше разположение!. (2) Функция за стойка ще ви осигури повече удобство при гледане на филми под различни ъгли. [Многофункционален калъф-портфейла] : (1) Включва 3 слота за карти и джоб за удобно и сигурно съхранение на вашите кредитни карти, чекове и валута.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория