.

.

New
Големи восъчни пръчки Spa Stix за депилация. Апликатор за премахване на окосмяването по тялото от естествено дърво. Размер - 6 см х 3/4. Дървени пръчици за депилация с вос?

Големи восъчни пръчки Spa Stix за депилация. Апликатор за премахване на окосмяването по тялото от естествено дърво. Размер - 6 см х 3/4. Дървени пръчици за депилация с восък. Опаковка в количество 500 броя

BGN 3.00

Налично
Налично

Апликатор за премахване на окосмяването по тялото от естествено дървоОпаковка от 500-каратных големи восъчни пръчици за депилация.Можете да използвате за Занаяти и эпоксидную смола.Размер - 6 см х 3/4. Дървени пръчици за депилация с восък.Големи восъчни пръчки Spa Stix за депилация.Апликатор за премахване на окосмяването по тялото от естествено дърво.Големи Восъчни пръчици за депилация.Восъчни Дървени Пръчици За Премахване на окосмяването по тялото, Апликатор-на Плешката.Пръчици за епилация.Опаковки в количества от 500 броя.Размер - 6 см х 3/4.Опаковки в количества от 500 броя. Дървени пръчици за депилация с восък.Опаковки в количества от 500 броя.От тези дървени пръчки за бродерия и стават страхотни пръчици за смесване на бои, маркери, за градината и много други.Опаковка от 500 грама.Идеален за спа, салони.Опаковка 500 карата.Размер - 6 см х 3/4. 6 Инча х 3/4 дървени пръчки.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория