.

.

New
Hemoton 20 бр Депресор за преводачи От Неръждаема Стомана, Приспособления За Грим, Инструмент За Премахване на Коса, Ръчни Инструменти, Комплект за хигиена на устната к?

Hemoton 20 бр Депресор за преводачи От Неръждаема Стомана, Приспособления За Грим, Инструмент За Премахване на Коса, Ръчни Инструменти, Комплект за хигиена на устната кухина, Средства За Хигиена на Езика, Стоматологичен

BGN 2.00

Налично
Налично

КОЗМЕТИЧНИ ШПАТУЛИ - износоустойчиви, можете да ги поставите в стерилизатор заПРОФЕСИОНАЛНИ ШПАТУЛИ за ШПАКЛЕВАНИЯ - в комплекта на десет, които да са достатъчни за известно време. -Тяхната компактна форма ги прави, просто трябва да ги изплакнете с чиста вода подлежат на повторна употреба шпателями. -Те са малки по размер, което позволява лесно да се съхранява и транспортира шпатула за грим.Неръждаема стомана. : около 18,00 X2,00 X0,10 см /7,07 X0,79 X0 шпатула за език.Неръждаема стомана.Осъществяване Списък на 20 x язычковые депрессоры Особености -Материал : Неръждаема стомана Стоматологични консумативи от неръждаема стомана-Размер 16 см : около 16,00 X2,00 X0,10 см / 6,29 X0,79 X0 зъбни шпатула.ИНСТРУМЕНТ ЗА гваш и управлението им лесно.ИНСТРУМЕНТ ЗА гваш и управлението им лесно.ФЕЯТА на ШПАТУЛА ЗА СМЕСВАНЕ - те са там, просто трябва да ги изплакнете с вода.ПРОФЕСИОНАЛНИ ШПАТУЛИ за ШПАКЛЕВАНИЯ - в комплекта на десет, които да са достатъчни за известно време.КОЗМЕТИЧНИ ШПАТУЛИ - износоустойчиви, можете да ги поставите в стерилизатор за.ФЕЯТА на ШПАТУЛА ЗА СМЕСВАНЕ - те са там, просто трябва да ги изплакнете с вода. -Цвят : Сребрист Шпатула за език от неръждаема стомана, стъргалка за език, пречистване, еднократно депресор за преводачи, нестерильные депрессоры за преводачи, които намаляват лошия дъх, инструмент за грижа за устната кухина, восъчни шпатули, апликатор, метални пръчки са Изработени от материал от неръждаема стомана, който лесно ръжда инструменти за почистване на устната кухина.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория