.

.

New
3 щипки за коса от матирана метал от 12 теми, лека нескользящая шнола без резба, ежедневни шнола за тънка коса, за жени, момичета, различни форми, празнична украса за к?

3 щипки за коса от матирана метал от 12 теми, лека нескользящая шнола без резба, ежедневни шнола за тънка коса, за жени, момичета, различни форми, празнична украса за коса, подарък за Свети Валентин

BGN 7.46

Налично
Налично

Подобно на фиби, във формата на костенурка, абстрактни украшения за коса също много харесват манималистамНежна и красива - 12 броя заколок за коса в опаковка, четири различни матирана цветове - черни, кафяви, каки, кайсия, три различни стилове - под формата на тай-пеперуда, правоъгълна форма под формата на птицечовка, куха форма.Издържа на изпитания в тежки условия 9000 пъти, без потенциални проблеми на ръждясване, избледняване или повреда. Можете да закача щипки за коса, когато трябва да украсяват главата си, без да се обременява себе си носенето и лесно да ги носите със себе си.Това е един добър избор на маша за коса, украса тънка коса. Качество на материалите -щипки за коса са изработени от здрава неръждаема стомана и боядисани с екологично чиста боя.Лесно се съчетава с различни прически или нарядами, благодарение на които ще изглеждате сияюще. са Налични размери 2,4 и 3,2".Без гънки Опростен дизайн -не е пилообразных очертания и не оставя гънки на косата, дори след продължително носене.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория