.

.

New
Jumwrit голяма скоба за коса с лък, шнола за коса с кичури от планински кристал, velvet лък за коса, нескользящий монофонични скоба за коса с лък, модни аксесоари за коса, за

Jumwrit голяма скоба за коса с лък, шнола за коса с кичури от планински кристал, velvet лък за коса, нескользящий монофонични скоба за коса с лък, модни аксесоари за коса, за жени или момичета (черен)

BGN 6.65

Налично
Налично

Тегло - 35,5 гПоради показване на снимки на изображението не може да гарантира, че цветът, показан на страница, съвпада точно с истински цвят на стоките. Реколта шнола за коса с хубав дизайн има особен стил, можете да я съчетаете с различни нарядами, и тя ще изглежда очарователно и елегантно всеки ден. ★ ЗА ТОЗИ ПРОДУКТ ★ Прост, но модерен! ♬ Опитай това! ♬ ♬ Много необичаен лък за коса, която може да се добавят пикантност на всеки образ, елегантния или ежедневното.Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.Ще се опитам да обясня. Моля, опитайте се да не се допуска попадане на аксесоари агресивни течности, като например вода и щелок2. ★ Политика за връщане ★ 1. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси за нашия клип, ще отговори на вашето съобщение в рамките на 24 часа. Моля, махнете аксесоари преди тренировка. ★ Поддръжка ★ 1. ★ Свържете се с нас ★ Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Размер на около 19 * 18 cm/7,48 *7,08 инча.Класическа шнола, подходящи за такива случаи, като например парти, рожден ден, училище, работно място, на церемония, банкети, празник, юбилей, дата, нощен клуб, ежедневието и т. Всички върнати стоки, трябва да бъде в съвсем нова състояние, неизползвани и с оригинални етикети, придружена.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория