.

.

New
25 Опаковки Приказни Аксесоари за коса с led подсветка, 15 Опаковки Скоби за Изграждане на таван с led подсветка и 10 бр. Светещи гумени ленти за Коса, за Жени и Момичета, В?

25 Опаковки Приказни Аксесоари за коса с led подсветка, 15 Опаковки Скоби за Изграждане на таван с led подсветка и 10 бр. Светещи гумени ленти за Коса, за Жени и Момичета, Вечерни Аксесоари

BGN 18.46

Налично
Налично

【Скоби за изграждане на кос Light Up】 Този скоба за удължаване на косата с оптичен светлина, в това число 8 във формата на сърце и 7 бр светещи дъвка за коса 】 Женски аксесоари за коса Light up представени в различни цветове, които можете да вземете за вашия стил или настроение.Обемна дъвка за коса Light Up отличен участък, можете да ги увийте около косата, 2 или 4 пъти в зависимост от дебелината на косъма, отличен, подходящ за всички типове коса, може също да е удобно да ги носи на китката си. различни скоби-пеперуди ще бъде изпратен на случаен принцип, без определен стил. led удължаване на косата и 10 бр.Подарък за вашата дъщеря, момичета, жени, приятелки на фестивала, Свети Валентин, Коледа, Хелоуин или други фестивални дни на Помещение включва : 15 опаковки led скоби за изграждане на приказната плитки, 10 бр. 【Идеален подарък】 Led аксесоари за коса за светещи в тъмното аксесоари за коса ще стане страхотен подарък за вашите момичета, жени, приятел, всеки човек, когото обичаш, на рождени дни, годишнини, Св.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория