.

.

New
Yardwe 20 Броя Бамбукови Сламени Сламки за Коктейли, Бамбукови Сламки Соломинка за Вечерни партита Сламки от Бамбук черупката на кокосов орех Плодови Сламки За напитк?

Yardwe 20 Броя Бамбукови Сламени Сламки за Коктейли, Бамбукови Сламки Соломинка за Вечерни партита Сламки от Бамбук черупката на кокосов орех Плодови Сламки За напитки

BGN 1.00

Налично
Налично

-Забележка : Епруветки с различен диаметър за тръби за еднократна употреба - Ширина на сламки подходяща и съставки в напитката могат безпрепятствено да премине през сламки Сламки за парти. -Материал : Бамбуковое украса за партита-Размер : 20,20 X1,00 X1,00 см / 7,94 X0,39 X0 натурална бамбук слама.СЛАМКИ за ПИЕНЕ - Лесни за употреба, удобни, подходящи за партита, могат да направят парти по-оживена и приятна. - Бамбукови сламки за пиене за еднократна употреба са предназначени за приготвяне на топли и студени напитки.СЛАМКИ за ЕДНОКРАТНА употреба - Изработени от висококачествен и надежден материал, достатъчно за използване на празнични партита и украса.Добър подарък за приятели на housewarming - Батончиковые сламки. - Благодарение на използването на бамбуково материал, тези сламки се получават леки, удобни и надеждни за използване.УКРАСА за партита - Благодарение на използването на бамбуково материал, тези сламки са лесни, удобни и надеждни за използване.Осъществяване Списък на 20 x бамбукови сламки Особености - височина, подходящ за различни видове чаши, като чаени чаши, чаши, чаши за вино, бутилки и т. -Цвят : Както е показано на фигура чаши сламени - С обикновен външен вид, подходящи за партита, могат да бъдат на Коледа, Нова година, рождени дни и други празници, за да проверите за банкети.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория