.

.

New
BESTonZON 8шт Очила Сламени Стъклени Сламени Пластмасови Очила във формата На Сърце Детски Сламени Очила Глупави Сламки за деца Сламки за очила САМ Сламени Очила Сламк?

BESTonZON 8шт Очила Сламени Стъклени Сламени Пластмасови Очила във формата На Сърце Детски Сламени Очила Глупави Сламки за деца Сламки за очила САМ Сламени Очила Сламки за Пиене Уникални

BGN 2.67

Налично
Налично

СЛАМЕНИ ОЧИЛА във формата на сърце - 【Удобен дизайн】 Тези глупави сламки за очила лесни за монтажЗАБАВНИ сламки за пиене - Тези творчески и нови сламки за чаши изглеждат глупаво и смешно за вас, подходящи за дома, хотела или заведението.Нови СЛАМКИ ЗА ОЧИЛА - Детски Сламки за чаши Глупави Сламени Очила Пластмасови Сламки За очила Забавни Сламки за Пиене Нови сламки за очила за детски партита Годишна среща.ЧАШИ С соломинкой за ДЕЦАТА - Лесно става, просто свържете сламки до стаканам и сложете ги, и вие ще можете да се насладите на напитки.Сламки могат да се перат и да се използват многоразово. сламки за партита Сламки за очила са изработени от едно парче гъвкава тръба, разтеглив и износоустойчивост. луди сламки във формата на сърце, Просто ги откриват, вкарва късия край в устата и да се абсорбират в напитка.Осъществяване списък 8 x сламки за очила Особености -Материал : PVC, PET новост, сламки за точки -Размер : 13,00 X4,50 X1,50 см / 5,11 X1,77 X0 глупави сламени очила. - Изпълнени в ярки цветове и отличителната форма на чаши са привлекателни за детски рожден соломинок. луди сламки за деца еднократна употреба Е набор от нови соломинок под формата на точки, специално разработени за партита.Прикрепете към стаканам две сламки и сложете сламка в устата си, за да суче. - Вие можете също да си творчески способности, които да направят тези сламки за пиене с ръцете си, развиват способността на въображението да празнична принадлежностям.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория