.

.

New
YAOSHENG Премия за Еднократна употреба Хартиени Сламки за пиене в ивицата Waves, Опаковка 100 Хартиени Соломинок Green Waves за коктейлни партита, рожден Ден, Сватба / бебе Душ, С

YAOSHENG Премия за Еднократна употреба Хартиени Сламки за пиене в ивицата Waves, Опаковка 100 Хартиени Соломинок Green Waves за коктейлни партита, рожден Ден, Сватба / бебе Душ, Сок, Коктейли (Green Waves)

BGN 3.68

Налично
Налично

на хартиен носител соломинок Green Waves дължина 7,76 инча и диаметър 6 ммСламки за еднократна употреба са изработени от 100% хартиени материали. - Нашите хартиени сламки за партита са произведени в съответствие със строгите правила, с помощта на висококачествена хартия и безопасни за хранителни продукти мастило. - Сламки за коктейли Green Waves непременно ще придадат на вашето парти блясък. ?Хартиени сламки за партита дебели и здрави, отлично поддържани и не се разпадне и не се топят в топла / студена течност в продължение на дълъг период от време. - В комплекта са включени 100 бр. ?Хартиени сламки дължина 19,7 см, 7,76 инч, с диаметър 0,6 см, 0,24 инча и е подходящ за повечето контейнери.Хартиени сламки за пиене.Идеален за коктейли, празници, карнавал, костюмирани партита, паради и много други неща. ?Нашите шарени хартиени сламки Green Waves са идеални за декорация на партита по повод ангажименти, годишнини, моминско парти, на деня на благодарността, коледно парти, домашни вечери, украса за булчински душ, престижна кейтеринга, бар, детска душа, абитуриентски тържества, а също така може да се използва за печене на сладкиши, те също могат да се използват в декоративно-приложно изкуство и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория