.

.

New
Vilihkc Соломинка от неръждаема стомана, устата във формата на сърце, Храни Множество Метални Соломинка за Пиене, Комплект с 1 Четка за Почистване на Шейкове, Млечни ше?

Vilihkc Соломинка от неръждаема стомана, устата във формата на сърце, Храни Множество Метални Соломинка за Пиене, Комплект с 1 Четка за Почистване на Шейкове, Млечни шейкове, Коктейли и топли напитки (случаен цвят)

BGN 3.00

Налично
Налично

Пратката включва : 5 бр. директни соломинок от неръждаема стомана (случаен цвят), 1 бр.Изработени от висококачествена неръждаема стомана 18/8, те са много трайни, затова не се разпадат и не се огъват, а също така не е токсичен, не оставя петна, не са податливи на корозия и надраскване. 【Материал премиум-клас】 Нашите метални сламки за пиене, произведени от хранително-вкусовата неръждаема стомана, която не съдържа бисфенол А и безопасен за използване, няма да има метален вкус, тя е устойчива на корозия и надраскване, също така можете да ги използвате отново, от пластмасови или хартиени сламки, тъй като това намалява броя на пластмасови отпадъци.Вземете ги със себе си на партита и използвайте специален начин, както и те могат да се използват като подаръци за близки и приятели. В комплекта е включена 1 удобна четка за почистване, която позволява на старателно почистване на вътрешната повърхност на соломинок и премахване на всички остатъци. Метални сламки - най-популярният избор соломинок за еднократна употреба.Трайност : Тези сламки добре изработени, здрави и издръжливи и не се деформира, тъй като някои тънки сламки.Опазване на околната среда : Ние можем да помогнем за намаляване на притока на пластмаса в околната среда, взема решение да не се използва за еднократна употреба пластмасови сламки, както и да се използват метални сламки отново и отново.【Ценен набор от】 Набор от соломинок от неръждаема стомана, включва в себе си 5 преки соломинок за коктейли, шейкове, млечни шейкове и други напитки.Освен това, ние предлагаме 1 чистящую четка за по-лесно почистване.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория