.

.

New
30 Опаковки - Декоративни сламки за Коледното парти - Коледни сламки с коледни стикери; Дядо коледа, коледно дърво, натруфен Сламки за пиене за коледни аксесоари, под?

30 Опаковки - Декоративни сламки за Коледното парти - Коледни сламки с коледни стикери; Дядо коледа, коледно дърво, натруфен Сламки за пиене за коледни аксесоари, подаръци за партита-Смесени

BGN 5.06

Налично
Налично

На коледни етикети има парчета, които може да дари на всички деца, така че тук няма грустных деца, буквално можете също не чувате как някой плаче "защо аз нищо не получавам?"Децата могат да направят своите Коледа ръцете си с помощта на тази забавна игра "Направи Коледа". 4 фигурата, по 1 лист на всяка рисунка. Качествени материал : нашите сламки, изработени от добра на хартия, по-твърди, за да се използва.Широко приложение : Подходящ за пиене на чай, кафе, сок, кока-кола, бира, също така може да се използва за пълнеж на торти, конфетных коктейли, пръчки за балони и т.Вземете ги, за да обогати парти сега!Отличен за декорация и занаяти, като напитки, поставки за снимки и т. Весела коледа на събитието.Лесен монтаж : добавете елементите на Дядо Коледа, коледната елха, сладкиши до соломинкам. достатъчно, за да се използват за вашето парти. те могат да бъдат поставени в по-голямата част чаши, бутилки, буркани, консервени кутии или контейнери.Нарядите Коледа, с помощта на тези етикети (Заснежени етикети, етикети на Дядо Коледа, Натруфен стикери, стикери за коледна елха), децата ще бъдат по-креативни и с богато въображение.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория