.

.

New
Фирмен калъф за iPad Mini 6 2021 с държач за моливи, фина предния капак Smart Trifold Stand [Автоматичен режим на заспиване / събуждане] с противоударной матово покритие на задния к?

Фирмен калъф за iPad Mini 6 2021 с държач за моливи, фина предния капак Smart Trifold Stand [Автоматичен режим на заспиване / събуждане] с противоударной матово покритие на задния капак на твърд диск, КОМПЮТЪР за Apple

BGN 4.80

Налично
Налично

Мека подплата от микрофибър и външна повърхност с копринена текстура предпазват вашия таблет от надраскване ⭐ Вграден държач Apple Pencil-поддържа функция за съхранение на химикалки и за зареждане на Apple Pencil 2-ро поколение (Apple Молив в комплекта не са включени), лесно за поставяне, лесно за переноске и използване. ⭐ Регулируеми ъгли и доживотна гаранция -Трехстворчатая магнитна предния капак има два режима на стабилно положение, за да видите и набор на текст с клавиатурата. съобщение (модел : A2567 / A2568 / A2569). След повече от четири години прекъсване нашият продукт непрекъснато се оптимизира и усъвършенства по външен вид, дизайн и качество, което получи висока оценка на много от потребителите. ⭐ Регулируеми ъгли Избягвайте пръстови отпечатъци, прах, драскотини, повреди от удари и падане, ефективно защитете вашия i Pad Mini 6.Благодарение на много лесно и банда дизайн можете да го носите със себе си по всеки повод.Съвет : за Цветовете, показани на снимките, може леко да се различават от действителния продукт от светлинни и цветови настройки.DTTO предлага с доживотна безплатна замяна на своята практика за вашия i Pad Mini 6 (му трябва да се активира в рамките на 30 дни от датата на покупката). ⭐ Съвместимост - Предназначен за таблет Apple i Pad Mini 6-то поколение 2021 г.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория