.

.

New
YOER Stone Gray Cartoony Готино Забавен Син калъф за AirPods 2 и 1, с Уникален и креативен 3D брелком, Защитен калъф от мек силикон, устойчив на удари, за момичета, детски Гигантски ст

YOER Stone Gray Cartoony Готино Забавен Син калъф за AirPods 2 и 1, с Уникален и креативен 3D брелком, Защитен калъф от мек силикон, устойчив на удари, за момичета, детски Гигантски статуи (сив)

BGN 2.00

Налично
Налично

- това е супер мода [Cartoony модел] - най-Новият дизайн 2020 г. * Добавете в количката сега и се насладете на по-рано! *.) - това е супер мода.Функция Перфектна защита осигурява носенето на airpods по време на спортни занимания на открито : джогинг, къмпинг, катерене и още много други.Изработен е от термопластичен полиуретан (TPU).Много тънък и лек капак на корпуса.Ако търсите подарък за момичета, деца, това трябва да бъде чудесен избор. - това е супер мода.Материал Висококачествен силикон, материал TPU осигурява меко докосване. [Хубава карабина] - С мил карабинер можеш да вземеш airpods със себе си за практикуване на всички видове спорт : джогинг в крак туризъм, скално катерене, къмпинг и много други. [Хубава карабина] - С мил карабинер можеш да вземеш airpods със себе си за практикуване на всички видове спорт : джогинг в крак туризъм, скално катерене, къмпинг и много други. [Пълна защита на 360] - В джоба Airpods се използва най-новото парче на процеса на изработване и технология микроматовки повърхността, не оставяйки отпечатъци от пръсти, защищающая от падане и на 100% пыленепроницаемая.Мек силиконов калъф от TPU има точен силует и трайни дизайн, който ще ви представим най-доброто преживяване.[Cartoony модел] - най-Новият дизайн 2020 г.Мек силиконов калъф от TPU има точен силует и трайни дизайн, който ще ви представим най-доброто преживяване.Cartoony 3 D дизайн придава на вашите airpods необичаен, модерен и елегантен вид. [Пълна защита на 360] - В джоба Airpods се използва най-новото парче на процеса на изработване и технология микроматовки повърхността, не оставяйки отпечатъци от пръсти, защищающая от падане и на 100% пыленепроницаемая. [Точни деколтета и дълголетие] -Произведен от висококачествен силикон, който предпазва вашите Air Pods от удар, падане и надраскване благодарение на финес и лекота.Cartoony 3 D дизайн придава на вашите airpods необичаен, модерен и елегантен вид.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория