.

.

New
Deasmfr е Съвместим с аксесоари AirPods 1 2 Pro, защищающими от загуба на магнитна лента - Цветни Меки спортни шнурком-стропой, жак за свързване на силиконови кабели, кабел-въ?

Deasmfr е Съвместим с аксесоари AirPods 1 2 Pro, защищающими от загуба на магнитна лента - Цветни Меки спортни шнурком-стропой, жак за свързване на силиконови кабели, кабел-въже за шията от силикагел.

BGN 5.06

Налично
Налично

★【Екологичен дизайн】 е Изработена от безвредни и екологично чист материал, TPE, не наносящего вреда на здравето си и околната среда★【СПОРТНА СИГУРНОСТ】Този каишка здраво държи Air Pods и може лесно да бъде отстранен, докато Air Pods са заснети с ушите, вградени силни магнити определят слушалки Airpods на врата си! ★ 【УДОБНО носенето на】 Този приятен за кожата дантела от силикагел лек (0,2 грама) и меки, след няколко секунди ще дори и нищо да не усетите.Описание възрастова група : Възрастни.★【НАДЕЖДЕН ЗДРАВ】 Благодарение на своята превъзходна еластичност случайно опъване на лента не води до неговото разрушаване.★ 【ЯРКО НАСТРОЕНИЕ】 В нашия асортимент от сиянието colorful ще намерите подходящи въжета за носене за добро блестящ настроение.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория