.

.

New
Калъф за PS5, Твърд калъф за носене, чанта, Противоударная и Водоустойчива Чанта за съхранение за PS5, Преносим Защитен калъф, Съвместим с конзола PS5, двойно контролер и

Калъф за PS5, Твърд калъф за носене, чанта, Противоударная и Водоустойчива Чанта за съхранение за PS5, Преносим Защитен калъф, Съвместим с конзола PS5, двойно контролер и аксесоари (Сив)

BGN 24.50

Налично
Налично

★ 【Перфектен дизайн】 Тази чанта е предназначена за PS527 в, така че той е подходящ за PS5.Регулируема презрамка и подобрена тампон, го правят удобен за носене през рамо. Тази чанта за PS5 голям капацитет. ★ 【Осигурява по-добра защита】Калъф за PS5 обтянут ударопрочной памучна кърпа и има вътре мек изолиращ слой, който може да осигури по-добра защита на любимите си игрови конзоли, малки аксесоари, контролери, кабели и други аксесоари. ★ 【 Голям капацитет】 Нашата пътна чанта за PS5 повече обикновени чанти и е с общ размер на 43 * 27 * 21 см/16.Можете да носите със себе си любимата си игрова конзола.27 в, така че той е подходящ за PS5. ★ 【 Голям капацитет】 Нашата пътна чанта за PS5 повече обикновени чанти и е с общ размер на 43 * 27 * 21 см/16.Регулируема презрамка и подобрена тампон, го правят удобен за носене през рамо. ★【Актуализация на процеса на】Дръжка обтянута висококачествена мека кожа, много удобно, дори ако носите го на големи разстояния. ★ 【Перфектен дизайн】 Тази чанта е предназначена за PS5.Идеално решение за пътуване за PS5. ★ 【Твърд калъф за носене】 Твърд калъф за PS5 изработен е от водоустойчив и ударопрочной найлонов плат, която е екологично чиста и дълготрайни.Това е идеалното дупка за вашето устройство за конзола, кабел, ac, USB-кабел, слушалки или други необходими аксесоари.Вътрешната мека част предпазва вашето устройство за PS5 от вода, драскотини и удари. ★【Актуализация на процеса на】Дръжка обтянута висококачествена мека кожа, много удобно, дори ако носите го на големи разстояния.Идеално решение за пътуване за PS5. Този твърд калъф за носене PS5 е изработен от водоустойчив и устойчив на удар материал EVA, който е устойчив на надраскване и е трайна.Можете да носите със себе си любимата си игрова конзола.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория