.

.

New
Притежател на въздушна тагове VIPERADE PJ25, ключодържател с въздушна маркирани с, Защитен калъф от естествена Кожа, калъф-тракер за търсене яка куче с пружинным брелоко?

Притежател на въздушна тагове VIPERADE PJ25, ключодържател с въздушна маркирани с, Защитен калъф от естествена Кожа, калъф-тракер за търсене яка куче с пружинным брелоком, Съвместим с Apple New AirTag (версия 2021)

BGN 2.00

Налично
Налично

Стикерът е изработен ръчно с използването на здравите найлонови нишки.Ако на повърхността има леки драскотини, можете да няколко пъти го търка ръце, за премахване на драскотини. Има 4 цвята (черно, кафяво, червено и синьо) за вас, можете да изберете класически цвят или класа.Избирайте висококачествени кожени материали Crazy Horse за създаване на класическия стил.Можете да използвате в комбинация или поотделно в зависимост от вашите нужди. ❤ Лесно за носене и надеждна защита на сигнал-този защитен калъф Air Tag идва с брелоком, можете да го прикачите към ключа от колата, чантата, образование ранцу, кучета и кучета поводку, багажу или други ценни неща и много други. ✔ Калъф Air Tag 2021 от естествена кожа, Изработен от 100% естествена кожа Crazy Horse премиум-клас, на повърхността леко обесцвечивается при допир до нея ръка.Ние се стремим да предоставят високо качество и отличителен аксесоари за любителите на активният отдих на открито и предлагаме на клиентите широк избор.Благодарение на своята гъвкавост, стилен дизайн в ретро стил, можете да изберете този, който ви харесва, в тон вашите ежедневните неща.Напълно защитете Air Tag-следа от прах, драскотини или други външни влияния.Лесно инсталиран или е оттеглено, лесно надраскване на кожата на вътрешния слой, ръцете и ноктите.Съвместим с Apple Air Tag 2021 за проследяване на домашни любимци / лични неща. ✭ Отделен дизайн и мултифункционалност - Кожен калъф за Air Tag (версия 2021) се състои от 3 части : 1 метален ключодържател ключодържател с възможност за отваряне с едно натискане на бутон 1 на присъединителния колан с твърда месингова кожена закопчалка и 1 своята практика за изтегляне на Air Tag. (Устройство Air Tag в комплекта не са включени).Освен това, калъф за тракера няма да се отрази на сигнал Air Tag (2021).Латунная капаче също е много здрава, я не е лесно да се прекъсне, вашата ключодържател няма да падне.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория