.

.

New
Калъф за таблет, Защитен калъф, Калъф за таблет, Съвместим с Nokia T20 2021, Трикуспидалната smart-калъф за таблет, Твърд корпус за задната част на КОМПЮТЪРА, Тънък корпус, По?

Калъф за таблет, Защитен калъф, Калъф за таблет, Съвместим с Nokia T20 2021, Трикуспидалната smart-калъф за таблет, Твърд корпус за задната част на КОМПЮТЪРА, Тънък корпус, Поставка под няколко ъгъла на виждане, Твърд

BGN 2.33

Налично
Налично

Предпазва вашия таблет от драскотини, падания и ударов2 【Изключително тънък и лек】 изключително тънък и лек твърд дизайн на задния панел осигурява минимален обем, както matte делото увеличава триенето, предотвратяване на падането, и защитава вашето устройство от пръстови отпечатъци и драскотини. Може да се използва като стойка за таблет за микрофона, например, за гледане на видео или фотосъемки7.Калъф за таблет - този незаменим аксесоар, който осигурява защита, удобство и функционалност на таблет устройства, което позволява на потребителите лесно да се транспортира таблетка и да го използвате в различни условия. 【Удароустойчив и защитен от падане】 изключително тънък и лек твърд калъф за PC, вътрешен дизайн, цялостна защита, която е съвместима с вашия съвместим с таблета. Осигурява надеждна и стегнато планшета3.Два слота за влакчета осигуряват стабилна и солидна корекция в съответствие с нуждите на оптимално гледане. Може да предлага допълнителни функции, като хидроизолация, устойчивост на удар или защита от кражба. Осигурява допълнително място за съхранение на аксесоари като зарядни устройства, кабели или стилусы6. 【Регулируема поставка 】 Защитен калъф за таблет с панти капак, може да поддържа таблет в различни ъгли, да гледат телевизия или да учат, както ви харесва. Забележка : не е подходящ и за други модели, моля, проверете номера на модела върху задния панел на таблета, преди да купите.Характеристика : - Съвместим с калъф за таблет на Nokia T20 - Солидна задната част на кутията на КОМПЮТЪР, изключително тънък и лек материал, твърда делото за вашето устройство отлична защита - Осигурява отлична защита от ежедневна употреба, проста, но стилна - Функция влакчета : сигурно поддържа таблет, като предоставя най-удобни ъгли на камерата при гледане на видео или в режим на готовност - Дизайн с магнитна закопчалка : гъвкава и достатъчно надеждна, за да я държи отворена или затворена - идеален за обектива на камерата и на екрана, лесен и бърз достъп до всички бутони, какво е включено в комплекта : 1 калъф със защита от падане.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория