.

.

New
Калъф за таблет с панти капак, калъф-портфейл от изкуствена кожа, калъф за таблет, съвместим с Samsung T870, Магнитен ултратънък скоба за предпазване от падане, слот за ка?

Калъф за таблет с панти капак, калъф-портфейл от изкуствена кожа, калъф за таблет, съвместим с Samsung T870, Магнитен ултратънък скоба за предпазване от падане, слот за карти, Защитни ръкави (Цвят: Общ слон)

BGN 15.58

Налично
Налично

Вземете своя модел в удобен захват и лесно носенеТой е лек и защитен.Моля, бъдете внимателни, за да се избегнат грешки при поставяне на поръчки. Конструкцията на скобата : лесно и сигурно поддържайте таблет при гледане на видео / видео и разговори, освобождавайки ръцете си.Съвместимост : продуктът се прилага само за Samsung T870 и не се прилага нито по други модели.Той е лек и защитен.Добре дошли в магазин за гледане.Моля, бъдете внимателни, за да се избегнат грешки при поставяне на поръчки. Здрав материал предпазва от въздействието на прах, отпечатъци от пръсти, вода, удар и драскотини. материал : Изработен е от висококачествена изкуствена кожа защитен елегантен корпус и здрав външен вид, а също и на вътрешната структура от мек микрофибър за да се гарантира запазването на екрана на вашия i Pad.Характеристика : в Този продукт има много модели и десени. Кликнете General3.Външен вид от изкуствена кожа може да предпази апарата от надраскване. Конструкцията на скобата : лесно и сигурно поддържайте таблет при гледане на видео / видео и разговори, освобождавайки ръцете си.Специалният дизайн позволява регулиране на ъгъла на гледане или превежда на корпуса в режим на хоризонтален преглед. Натиснете бутона "информация За вашето устройство" 4. Здрав материал предпазва от въздействието на прах, отпечатъци от пръсти, вода, удар и драскотини.Ние също продават калъфи за таблети на други видове.Вижте и се отпечатва в режим на стоящи : удобна стойка, съвместима с гледане на филми или за набор на текст.Той е лек и защитен.Този умен защитен калъф с мек корпус от TPU предпазва вашето устройство от удари, падания и сътресения.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория