.

.

New
BESTonZON 2 бр. Керамични Банката за мляко, Стъклени Съдове за течности, Диспенсер за Кафе Чаши, Стъклени Кафе машина, Кафе Кана, Чаша, Опаковка за Кафе Сироп, Мини-Стомна ?

BESTonZON 2 бр. Керамични Банката за мляко, Стъклени Съдове за течности, Диспенсер за Кафе Чаши, Стъклени Кафе машина, Кафе Кана, Чаша, Опаковка за Кафе Сироп, Мини-Стомна за Сметана, Кана за Кафе Сметана, Бял

BGN 2.67

Налично
Налично

-Цвят : Бели чаши за кафе -Чудесен кана за приготвяне на сметана за кафе на бар, можете да го използвате за създаване на лате-арт за кафе с керамични кана за мляко -Този малък керамичен кувшинчик елегантен, него не е лесно да се раздели, и му е удобно да се съхраняват, без да заема място за кафе консумативи.СМЕТАНА във ФОРМАТА НА ЖИВОТНО - този малък молочник е изработен от висококачествен керамичен материал, който лесно се деформират или. стъклена опаковка идеален за дома, ресторанти, хотели и още много други.Благодарение на удобен стик за тази керамични банка за делви предпазва пръстите от горещо съдържание. -Специален дизайн на носа, тази стомна е идеален за подаване на мляко, сметана, маруля чинии, горещ кленов сироп, кафе чаши с горещо масло.КЕРАМИЧНИ МОЛОЧНИК - Изработени от висококачествен керамичен материал, този молочник е здрава и практичен за употреба.прибори за соев сос, Този малък и сметана е изработена от керамични материали премиум-клас за трайни и практично използване.Мини-суха СМЕТАНА - КАНА ЗА ПРИГОТВЯНЕ на млечни сметана - Керамични Стомни за сметана Ръчни опаковки за сметана Битови стомна за сметана Аксесоар за дома. -Обем : кана за приготвяне на кафе сметана обем 300 мл.КЕРАМИЧНА СТОМНА ЗА СОСА - Сервировочный кана за сос Изработен от качествени и трайни материали, безопасен и практичен за по-дълга употреба.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория